Suomen Eurasier Kerho ry

Uutiset 2020

Uutisarkisto: 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

Kokouskutsu vuoden 2021 vuosikokoukseen

Aika: lauantaina 20.02.2021 klo 14
Paikka: Marttisen Nuorisokeskus, Herrasentie 16, 34800 Virrat.

Käsiteltävät asiat:
Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 §:ssä mainitut asiat:

 1. Todetaan kokousedustajien äänivaltaisuus
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 5. Esitetään hallituksen toimintakertomus ja yhdistyksen taloudellista asemaa koskeva, tilinpäätökseen perustuva selostus.
 6. Esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastajidn lausunto.
 7. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
 8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet; erikseen vuosi-, ainais-, perhe-, ja nuorisojäsenten osalta.
 9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja vuodeksi eteenpäin.
 10. Valitaan hallituksen jäsenet erovuorossa olevien tilalle.
 11. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille kaksi varatarkastajaa.
 12. Käsitellään hallituksen esittämät ja muut kokouskutsussa mainitut asiat.
 13. Käsitellään muut mahdolliset esille tulevat asiat, joista ei kuitenkaan voida tehdä päätöstä.

Marttisessa on tarjolla lounas hintaan 9,50€. Mahdollisuus myös yöpymiseen hirsihuvilahuoneistossa (max 8 henkilöä) 150€/vrk/mökki. Hinta sisältää lemmikkilisän. Lounas- ja majoitusvaraukset 02.02.2021 mennessä steppenhills(at)gmail.com

Ennen kokousta vierailemme VIP-store koiratarvikkeiden tukkumyymälässä.

HALLITUS


BLACK FRIDAY

Tulevan juhlavuoden kunniaksi kerhon tarvikemyynti uudistuu ja Black Fridayn hengessä tarvikemyynnissä pidetään inventaario. Kaikki tuotteet puoleen hintaan tämän viikonlopun ajan 27. - 29.11. Jos tilauksesi loppusumma (-50% alennuksessa olevista tuotteista) ylittää 25€, saat tuotteet ilman toimituskuluja.

Tarjous koskee viikonlopun aikana tehtyjä tilauksia. Tarjous ei koske huppareita, pentuoppaita, reppuja ja parkkikiekkoja. Tilaukset tehdään tarvikemyyjälle sähköpostitse osoitteeseen tarvikemyynti(at)eurasierkerho.fi

Tarvikemyynnin tuotteet soveltuvat myös erinomaisesti joululahjaksi eurasierin omistajalle! 🎁


Osallistu arvontaan ja voit voittaa kerhon tuotepaketin!

Kerho tarvitsee jatkuvasti lisää kuvia nettisivuille sekä lehteen. Lähetä eurasierisi kuvia kerholle ja voit voittaa kerhon tarvikemyynnin tuotteita. Paketti sisältää lippiksen, heijastimen, hiirimaton, hihamerkin, heijastinliivin ja pinssin. Paketti arvotaan kaikkien kuvia lähettäneiden kesken joulukuun alussa, joten paketti ehtii hyvin esimerkiksi pukinkonttiin. Paketteja jaetaan yksi kymmentä osallistujaa kohden (10 osallistujaa = arvotaan yksi paketti, 20 osallistujaa = arvotaan kaksi pakettia jne.).

Ohjeet osallistumiseen:
Lähettäessäsi kuvia, laita viestin vastaanottajiksi seuraavat osoitteet: webmaster(at)eurasierkerho.fi, toimitus(at)eurasierkerho.fi ja puheenjohtaja(at)eurasierkerho.fi. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, joten lähetäthän kuvat sellaisesta osoitteesta, johon saapuvat viestit tarkistat säännöllisesti. Kerho toivoo julkaisukelpoisia kuvia mahdollisimman monipuolisesti eri vuodenajoilta, eikä kuvien määrää ole rajattu. Laitathan kuvien yhteyteen koiran virallisen nimen, kutsumanimen sekä kuvaajan nimen. Huomaathan, että mikäli kuva ei ole itse ottamasi, on sinulla oltava lupa sen käyttöön. Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ovat laittaneet vähintään yhden kuvan yllä oleviin osoitteisiin marraskuun loppuun (30.11.2020) mennessä.


Joukkoterveystarkastus 12.11.2020

Suomen Eurasier Kerho ry järjestää joukkoterveystarkastuksen kaikille roduille torstaina 12.11.2020 Terriloves-koirahoitolan tiloissa (Veijolantie 310, 08100 Lohja) klo 16:00 alkaen.

Terveystarkastuksessa on mahdollisuus silmäpeilaukseen, polvitarkastukseen sekä sydänkuunteluun. Tarkastavana eläinlääkärinä Lotta Axelson.

Hinnat SEK ry:n jäsenille:
Silmät 50€
Polvet 25€
Sydän 25€

Hinnat muille:
Silmät 55€
Polvet 27€
Sydän 27€

Ilmoittautumiset 31.10. mennessä: arja.lehervo(at)gmail.com

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat tiedot:
- oletko SEK ry:n jäsen
- mitkä tarkastukset haluat
- koiran rotu
- koiran virallinen nimi
- koiran omistaja

Jokainen ilmoittautuminen kuitataan perille viikon kuluessa ja tarkemmat ohjeet aikatauluineen lähetetään osallistujille n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtuman järjestää Suomen Eurasier Kerho ry.


Joukkoterveystarkastus 7.10.2020

Suomen Eurasier Kerho ry järjestää joukkoterveystarkastuksen kaikille roduille keskiviikkona 7.10.2020 Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tiloissa (os. Tampereentie 484, 33880 Lempäälä) klo 16:30 alkaen.

Terveystarkastuksessa on mahdollisuus silmäpeilaukseen, polvitarkastukseen sekä sydänkuunteluun. Tarkastavana eläinlääkärinä Lotta Axelson.

Hinnat SEK ry:n jäsenille:
Silmät 50€
Polvet 25€
Sydän 25€

Hinnat muille:
Silmät 55€
Polvet 27€
Sydän 27€

Ilmoittautumiset 24.9. mennessä: eurasier.jalostustoimikunta(at)gmail.com

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat tiedot:
- oletko SEK ry:n jäsen
- mitkä tarkastukset haluat
- koiran rotu
- koiran virallinen nimi
- koiran omistaja

Jokainen ilmoittautuminen kuitataan perille viikon kuluessa ja tarkemmat ohjeet aikatauluineen lähetetään osallistujille n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Tapahtuman järjestää Suomen Eurasier Kerho ry.


Suomen Eurasier Kerhon luonnetestituki 2020-2021

Suomen Eurasier Kerho tukee jäsentensä eurasiereiden luonnetestauttamista vuosina 2020-2021 maksamalla osallistumismaksusta 15€.

Tuki maksetaan vain käydystä luonnetestistä luonnetestipöytäkirjan kopiota vastaan. Tuki maksetaan testin lopputuloksesta riippumatta, mutta tukea voi hakea vain käydystä testistä, ei esimerkiksi juoksujen, puutteellisten rokotuksien tai muun syyn vuoksi peruuntuneesta testistä. Tuen hakemisen edellytyksenä on, että koira on Suomen Kennelliittoon rekisteröity eurasier, jonka omistajista vähintään yksi on Suomen Eurasier Kerhon jäsen testaushetkellä.

Tuki on 15€/koira riippumatta osallistumismaksun suuruudesta, joka voi vaihdella testin järjestäjästä riippuen. Tukea ei kuitenkaan myönnetä kerhon 10.-11.10.2020 järjestämästä luonnetestiviikonlopusta, jossa kerhon jäsenien eurasiereiden osallistumismaksu on jo valmiiksi hinnoiteltu 15€ edullisemmaksi. Vuonna 2020 käydyistä testeistä tukihakemukset on lähetettävä vuoden 2020 loppuun mennessä eli viimeistään 31.12.2020. Vuonna 2021 käydyistä testeistä tukihakemukset on lähetettävä 31.12.2021 mennessä.

Tukea voi hakea myös suoritetusta MH-luonnekuvauksesta. Tukea myönnetään vain kerran yhtä testausmuotoa kohden eli samalle koiralle voi hakea tukea sekä luonnetestistä että MH-luonnekuvauksesta, mutta tukea ei voi hakea kummankaan testausmuodon uusinnasta, mikäli tukea on haettu jo kyseisen testausmuodon ensimmäisestä testauskerrasta.

Tätä tukea koskevat tiedustelut voi osoittaa hallitukselle osoitteeseen eurasier.hallitus(at)gmail.com. Myös tukihakemukset lähetetään hallitukselle sähköpostitse, mutta mahdolliset tiedustelut toivotaan lähetettävän jo ennen testiä tai kuvausta, josta tukea aiotaan anoa. Maksukuitti osallistumismaksusta on liitettävä hakemuksen mukaan.


Kalenterikuvia vuodelle 2021

Kuvia vuoden 2021 kalenteria otetaan vastaan elokuun loppuun saakka. Kuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen merja.vartimo(at)gmail.com.
Kuvien lisäksi viestistä tulisi löytyä koiran virallinen nimi, kuvaajan nimi sekä koiran omistajan nimi. Huomaathan, että mikäli kuva ei ole itse ottamasi, on sinulla oltava lupa sen käyttöön. Kuvia tarvitaan kaikilta eri vuodenajoilta, joten voit halutessasi lähettää useamman kuvan.


EISEPURE-yhdistyskampanja

EISEPURE tarjoaa koiran ensiapu- ja terveyskursseja verkossa, ja Suomen Eurasier Kerhon jäsenet saavat alennusta ostamistaan kursseista käyttämällä kerhon alennuskoodia. Tämä etu on tarkoitettu vain kerhon jäsenille ja se on voimassa 30.8.2020 saakka.

"Opi koiran ensiapu- ja terveystaitoja verkossa juuri sinulle sopivalla hetkellä.

EISEPURE on kahden eläinlääkärin, Suvi ja Teppo Heinolan, unelma koiran ensiaputaitojen ja terveystiedon välittämisestä koiranomistajille. Tavanomaisen luennoinnin ja kirjaopiskelun sijaan halusimme tarjota tosielämän esimerkein ja monimuotoisesti elintärkeitä aiheita ja oppia jokaisen koiraihmisen saataville. EISEPURE-kurssien avulla voit koiranomistajana pelastaa koirasi hengen, parantaa koirasi terveyttä sekä säästää rahaa eläinlääkärikäynneistä.

Suuri toiveemme on, ettei kenenkään tarvitsisi jossitella jälkikäteen, olisiko omalla toiminnalla voinut auttaa. Hätätilanteissa toimiminen on asia, jota voi harjoitella.

Se, että on ajatuksissa käynyt tilanteita läpi ennakkoon, auttaa kummasti toimimaan, kun todellinen hätätilanne tulee vastaan. Haluamme tarjota jokaiselle koiranomistajalle ymmärrettäviä ja apua tuovia koiran terveys- ja ensiaputaitoja. Kaikki kurssit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Kurssit sisältävät runsaasti videomateriaalia, tosielämän tarinoita ja vinkkejä eläinlääkärin kynästä sekä itselle ladattavia tieto-opuksia, joista on jatkossakin hyötyä. EISEPURE koostuu kuudesta eri kurssista, jotka voi suorittaa yksittäin opiskeltuna tai vaihtoehtoisesti kolmen tai kuuden kurssin kokonaisuudet edullisempaan settihintaan."

EISEPURE-kurssit on Suomen Eurasier Kerhon jäsenten ostettavissa -20% edulla käyttäen kerhon alennuskoodia. Alennuskoodin saat jäsensihteeriltä sähköpostitse osoitteesta jasensihteeri(at)eurasierkerho.fi.
Muut mahdolliset tiedustelut yhteistyötä koskien voi osoittaa hallitukselle osoitteeseen eurasier.hallitus(at)gmail.com.
Alennuskoodi on voimassa heti ja sen voimassaolo päättyy 30.8.2020. Kurssit ovat ostettavissa www.eisepure.fi -sivustolta, muista hyödyntää alennuskoodi oston yhteydessä! Jokainen kerhon koodilla tehty osto tukee SEK ry:tä 5€/ostos.

Kurssien kuvaukset löytyvät osoitteesta www.eisepure.fi.


Virallinen luonnetesti 10.-11.10.2020

10.-11.10.2020 Muuramen seudun Kennelkerho ry, Hiekkarinteen tanssilava.

Sitovat ilmoittautumiset ensisijaisesti sähköpostilla (paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä), laitathan viestiin kummalle päivälle paikkaa kysyt. max.10 koiraa/päivä.
Ilmoittautuminen: eurasierit 18.9.2020 klo 20.00 mennessä, muun rotuiset 25.9.2020 klo 20.00 mennessä. Etusijalla eurasierit!

OSALLISTUMISMAKSUT:
SEK ry jäsenten koirat 45 €
SEK ry jäsenten muut rodut ja ei-jäsenten eurasierit 50 €
muut rodut 60 €
Luonnetestituomareina toimivat Heli Herranen ja Mia Möller.

Varaa paikkasi jo nyt:


Kerho etsii uutta tarvikemyyjää!

Nykyisen tarvikemyyjän lopettaessa tehtävänsä kerho etsii uutta tarvikemyyjää vastaamaan kerhon tarvikemyynnistä. Tarvikemyyjän tehtäviin kuuluu tavaroiden säilyttäminen, tilauksien vastaanottaminen sekä tuotteiden postittaminen tilaajille. Homma on mukavaa, eikä vaadi erityistaitoja tai suurta aktiivisuutta, vaan tehtävän pystyy sovittamaan hyvin omiin aikatauluihin. Halutessaan tarvikemyyjä saa kehittää tarvikemyyntiä, kuten uudistaa siihen kuuluvia tuotteita, järjestää arpajaisia jne. Olemme avoimia uusille ideoille!

Tavarat kulkeutuvat vuosikokoukseen Surkeenjärvelle lauantaina 29.2. ja olisi mahtavaa, mikäli uusi tarvikemyyjä voisi ottaa tavarat sieltä haltuunsa. Luonnollisesti uusi tarvikemyyjä saa perehdytyksen tehtävään. Ilmianna itsesi hallitukselle osoitteeseen eurasier.hallitus(at)gmail.com jos kiinnostuit!


Suomen Eurasier Kerho ry:n talvipäivien alustava ohjelma

Talvipäivien 2020 ohjelma

Suomen Eurasier Kerho ry:n joukkoterveystarkastus 22.4.2020

joukkotarkastus on peruttu koronapandemian vuoksi

Suomen Eurasier Kerho ry järjestää joukkoterveystarkastuksen kaikille roduille keskiviikkona 22.4.2020 klo 16.00 alkaen Lohjalla.

Paikan tarkka osoite: Koirauimala Lohja — Dogheal Spa & Wellness. Takasenkatu 49 B, 08150 Lohja

Terveystarkastuksessa on mahdollisuus silmäpeilaukseen, polvitarkastukseen sekä sydänkuunteluun. Tarkastavana eläinlääkärinä Lotta Axelson.

Hinnat SEK ry:n jäsenille:
Silmät 50€
Polvet 25€
Sydän 25€

Hinnat muille:
Silmät 55€
Polvet 27€
Sydän 27€

VARAATHAN TASARAHAN MUKAAN
(vain käteismaksu)

Ilmoittautumiset 5.4. mennessä sähköpostitse: arja.lehervo(at)gmail.com

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat tiedot:
- oletko SEK ry:n jäsen
- mitkä tarkastukset haluat
- koiran rotu
- koiran virallinen nimi
- koiran omistaja

Jokainen ilmoittautuminen kuitataan perille viikon kuluessa ja tarkemmat ohjeet aikatauluineen lähetetään osallistujille n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan mahdollisimman pian, mikäli et pääsekään osallistumaan, jotta paikka voidaan mahdollisesti tarjota eteenpäin. Mukaan mahtuu 80 koiraa.

Tilaisuuden järjestää Suomen Eurasier Kerho ry


Suomen Eurasier Kerho ry:n joukkoterveys- sekä jalostustarkastus

Suomen Eurasier Kerho ry järjestää joukkoterveystarkastuksen kaikille roduille sekä jalostustarkastuksen eurasiereille torstaina 12.3.2020 Pohjois-Hämeen Kennelpiirin tiloissa (os. Tampereentie 484, 33880 Lempäälä) klo 16 alkaen.

Terveystarkastuksessa on mahdollisuus silmäpeilaukseen, polvitarkastukseen sekä sydänkuunteluun. Tarkastavana eläinlääkärinä Lotta Axelson.
Hinnat SEK ry:n jäsenille:
Silmät 50€
Polvet 20€
Sydän 20€

Hinnat muille:
Silmät 60€
Polvet 25€
Sydän 25€

Ilmoittautumiset 24.2 mennessä: eurasier.jalostustoimikunta(at)gmail.com

Tiedustelut iltaisin 0456742612 / Sonja

Ilmoittautuessasi mainitse seuraavat tiedot:
- oletko SEK ry:n jäsen
- mitkä tarkastukset haluat
- koiran rotu
- koiran virallinen nimi
- koiran omistaja

Jokainen ilmoittautuminen kuitataan perille viikon kuluessa ja tarkemmat ohjeet aikatauluineen lähetetään osallistujille n. viikkoa ennen tapahtumaa.

Jalostustarkastus eurasiereille
(klo 15 alkaen)

Jalostustarkastajana toimii ulkomuototuomari Tanya Ahlman-Stockmari. Mukaan mahtuu max. 15 koiraa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan mahdollisimman pian, mikäli et pääsekään osallistumaan, jotta paikka voidaan mahdollisesti tarjota eteenpäin.

Jalostustarkastus on SEK ry:n jäsenille ilmainen, muille 10€/koira.

Ilmoittautuminen jäsenille on auki ja jäsenillä on etusija ilmoittautumisessa 15.2.2020 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen aukeaa muille. Ilmoittautuminen jalostustarkastukseen 24.2 mennessä eurasier.jalostustoimikunta(at)gmail.com

Huom! Jalostustarkastus pidetään ulkona.


Suomen Eurasier Kerho ry:n talvipäivät 28.2.-1.3.2020

Suomen Eurasier Kerho ry:n talvipäivät vietetään jälleen tuttuun tapaan Matkailutila Surkeenjärvellä 28.2.-1.3.2020.

Viikonlopun hinnastomme:
30e/hlö/vrk majoitus pihapiirissä
200e/mökki/vrk Tiinan tuvat
150e/mökki/vrk Riihipiilo
5e/hlö Aamupala
8e/hlö Keittolounas
10e/hlö Kotiruoka
3e/hlö pullakahvit Aamiaissalissa
5e/hlö Iltapala

Majoitusta on tarjolla seuraavasti:
- Tiinan tupa on omakotitalo joukkomajoitukseen.
- Riihipiilo on metsämökki, joka sijaitsee noin 400 m päässä pihapiiristä, uudistetulla saunalla ja keittiöllä varutettuna. 8 -10 hengen makuutilat yläkerrassa.
- Pihapiirissä olevassa päätalossa on 2-4 hengen huoneita 7 kpl ja navetan puolella yksi 4 hengen huone sekä 1 yhden hengen huone.
Viikonlopun ohjelmaan lauantain vuosikokouksen lisäksi kuuluu ulkoilua koiriemme kanssa, erilaisia kilpailuita niin ulkona kuin sisällä, lettubileet kesäkeittiössä, saunomista, makkaranpaistoa ja syömistä unohtamatta.
Kaikki tiedustelut ja ilmoittautumiset ovat tervetulleita osoitteeseen: johanna.m.poutanen(at)kymp.net


Vuoden eurasier 2019

Hei kaikki jäsenemme, jotka harrastatte koiranäyttelyitä. Nyt sinulla on tammikuu aikaa ilmoittaa rakas Eurasierisi Vuoden Eurasier 2019 -kilpailuun. Tiedot löydämme koiranetistä, joten ilmoittautumiseen riittää koiran virallinen nimi, omistaja ja päivämäärät tai paikkakunnat jotka haluat laskettavan. Tulokset julkaistaan Talvipäivillä. Tulokset osoitteeseen johanna.m.poutanen(at)kymp.net