Suomen Eurasier Kerho ry

Yleistä

Suomen Eurasier Kerho ry on vuonna 1991 perustettu eurasier-rodun yhdistys, jolle Suomen Kennelliitto myönsi rotujärjestön oikeudet vuonna 2022.

Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 400. Kerho toimii eurasierin kasvattajien, omistajien, sekä kaikkien eurasierista kiinnostuneiden yhteisenä yhdistyksenä.

Kerho järjestää vuosittain erilaisia kasvatukseen, jalostukseen ja koiranpitoon liittyviä tapahtumia, mm. järjestämällä terveys- sekä jalostustarkastuksia. SEK ry:n yhteyshenkilöitä toimii ympäri Suomea, jotka järjestävät erilaisia alueellisia tapahtumia ja kokoontumisia.

Kannustaakseen rodun näkymistä näyttelyissä ja harrastuksissa, palkitsemme vuosittain eniten näyttelymenestystä saavuttaneen jäsenen omistuksessa olevan eurasier-nartun ja uroksen, (useissa ikäluokissa), sekä eniten harrastuspisteitä saaneen eurasierin, jokaisen (virallisen) harrastetun lajin mukaan.

Julkaisemme Eurasier-Uutiset nimistä jäsenlehteä neljä kertaa vuodessa. Lehdestä saat paljon lisätietoa rodusta ja rodun kanssa toimimisesta ja touhuamisesta. Lehdessä on muun muassa kirjoituksia eri harrastusmuodoista, sairauksista, eurasierin historiasta sekä muuta tietoa rodusta. Lehden ja kotisivujen lisäksi kerho tiedottaa jäsenilleen Facebookissa ja tarvittaessa jäsenkirjeillä. Saatavana on myös pentuopas.

Kerhon tarvikemyynnistä voi tilata tällä hetkellä eurasier-aiheisia tavaroita. Tuotteet ovat vaihtuvia ja uusia eurasier-aiheisia tuotteita voi myös ehdottaa yhdistyksen valikoimaan.

Suomen Eurasier Kerho ry