Suomen Eurasier Kerho ry

Uutiset 2017

Uutisarkisto: 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008

Taittajaa haetaan

Huomio kaikki lehdenteosta kiinnostuneet!

Eurasier-Uutisilla on nyt toimittajat, mutta taittaja puuttuu.

Onko sinulla kokemusta taittohommista tai tiedätkö jonkun, joka sen jo osaa? Opiskeletko mahdollisesti jotakin alaa, jossa taittotaitoja tarvitaan?

Eurasier-Uutiset ilmestyy neljästi vuodessa, joten työtä on jonkun verran. Kerhomme toimihenkilöiden pestit perustuvat vapaaehtoisuuteen ja näin ollen emme maksa taittotyöstä palkkiota. Työ ei kuitenkaan mene hukkaan, sillä saat tästä hyvää työkokemusta. Taittokokemusta tarvitaan yllättävissäkin työpaikoissa ja esimerkiksi yritykset näyttävät arvostavan taittoon liittyvää erityisosaamista.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä pikaisesti viimeistään 31.12.2017 mennessä Suomen Eurasier Kerho ry:n hallitukseen eurasier.hallitus(at)gmail.com.


Eurasier-Uutiset etsii uusia tekijöitä

Kaipaako Eurasier-Uutiset mielestäsi uutta sisältöä ja buustia? Onko toimittajan työ haaveissasi? Nyt pääset toteuttamaan unelmaasi ja hankkimaan kokemusta lehdenteosta!

Haemme Eurasier Uutiset -lehteen toimittajaa/taittajaa.

Jos siis osaat lukea, kirjoittaa ja editoida sekä eurasier -koirarotu on lähellä sydäntäsi, voit hakea lehtemme toimittajaksi/taittajaksi. Eurasier-uutiset ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan juttuja mm. kesä- ja talvipäivistä, koiran hoidosta, sairauksista ja Suomen Eurasier Kerho ry:n tiedotusasioista. Mikäli ei löydy yhtä henkilöä, joka haluaisi hoitaa koko projektin, voidaan tehtävä jakaa useammallekin henkilölle. Aineistojen keksiminen ja kerääminen lehteen olisi selkeä työkokonaisuus. Taittaminen ja yhteistyö painon kanssa olisi toinen kokonaisuus.

Onko tästä sinulle jotakin hyötyä?
Kyllä on! Toimittajana voit itse vaikuttaa lehden sisältöön. Taittamisessa pääsee toteuttamaan ja kehittämään lehteä haluamaansa suuntaan. Ainut ennalta, tällä hetkellä, määrätty asia on lehden koko (A5). Saat rutkasti kokemusta. Sinulle kasvaa lehmän hermot (vaikka koirista onkin kyse). Tapaat lehden teossa kiinnostavia ihmisiä ja paras viimeiseksi, saat työskennellä ylivoimaisesti parhaan koirarodun parissa.

Kiinnostuitko osallistumaan lehden tekemiseen tai hoitamaan koko lehden itse? Hienoa!! Ota yhteyttä sähköpostilla: toimitus(at)eurasierkerho.fi ja eurasier.hallitus(at)gmail.com


Toimihenkilöitä näyttelytoimikuntaan

Oletko joskus miettinyt, miksi ihmeessä tuokin koira on saanut ERI:n ja SA:n? Oletko kenties haaveillut koiranäyttelyn järjestämisestä? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus sukeltaa syvälle maailman parhaan koirarodun, eurasierin, ulkomuodon arvosteluun.

Suomen Eurasier Kerho ry hakee toimihenkilöitä (3-5) näyttelytoimikuntaan. Vielä vapaana ovat näyttelytoimikunnan sihteerin ja näyttelyjärjestelmän hoitajan pestit.

Mitä näyttelytoimikunta tekee?
Järjestää kerhon erikoisnäyttelyitä, hankkii toimihenkilöt näyttelyihin. Osallistuu epävirallisten Match Show-näyttelyiden järjestämiseen. Huolehtii tulosten kirjaamisesta näyttelyjärjestelmään jne. Hommaa siis on, mutta ei niin paljon, mikäli saamme vielä pari henkilöä lisää. Jos olet reipas, yhteistyökykyinen, organisaatiotaitoinen ja luotettava, olet etsimämme henkilö. Jos olet kielitaitoinen (englanti, saksa), niin vielä parempi.

Mitä sinä sitten tästä kaikesta hyödyt?
Kerhon Näyttelytoimikunnassa saat kattavan kuvan rodustamme, mikä on aika hyvä juttu esim. kasvatustoimintaa ajatellen. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua eri koirien näyttelyarvosteluihin, jolloin saat arvokasta tietoa, jos joskus haluat kouluttautua esimerkiksi rotumme ulkomuototuomariksi. Pääset kurkistamaan koiranäytelyhin järjestäjän perspektiivistä. Lisäksi saat runsaasti kokemusta organisoinnista ja tilaisuuksien järjestämisestä, mikä voi olla valttikortti vaikkapa työpaikkaa hakiessa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: eurasier.hallitus(at)gmail.com