Suomen Eurasier Kerho ry

Kultaisen käytöksen ohjeet Eurasier-treffeille

Tervetuloa mukaan vanhat konkarit, uudet tulokkaat, pennut, nuoret koirat ja kaikkien näiden hihnanjatkeet!

Eurasier -treffit on erinomainen paikka tarjota rodunomaista leikkiseuraa omalle ”eukulle”. Omistajille treffeillä on tarjolla myös lajitovereita, joiden kanssa puheenaiheet eivät ainakaan lopu! Mieltä askarruttaviin kysymyksiin voi saada vastauksia ja itsekin voi joskus olla avuksi jonkun asiassa tai ongelmassa. Koirakokemusten vaihto on mielenkiintoista ja eukkuihmisistä saa mukavia, samanhenkisiä tuttavia.

Ohjeita tapaamisiin:

 1. Siivoa koirasi jätökset
 2. Älä jätä koiraasi yksin lapsen vastuulle
 3. Mikäli tapaaminen on aidatulla alueella, sulje portti huolellisesti, kun tulet puistoon tai lähdet sieltä pois
 4. Koiraa pidetään aidatulla alueella pääsääntöisesti irrallaan. Poikkeuksena urokset (ja jotkut nartut), joiden kanssa voi olla hyvä vuorotella irrallaan oloa. SINÄ tunnet koirasi käytöksen ja olet siitä vastuussa. Toivomme huomaavaisuutta, jotta kaikki paikalla olijat pääsevät osallistumaan -> Sopikaa siis vuoroista yhdessä.
 5. Tarkista, ettei liian löysästä pannasta tai valjaista ole vaaraa leikkien tiimellyksessä
 6. Koiraa ei saa jättää ilman valvontaa
 7. Koiran rokotusten on oltava kunnossa
 8. Kiimaista narttua tai sairasta koiraa ei kannata tuoda tapahtumiin tai kiimainen narttu kannattaa ainakin pitää hyvin erillään muista.
 9. Jos koira kaivaa kuopan maahan, täytä se. Kuopat voivat olla vaarallisia vauhdikkaasti kisaileville koirille, jotka olettavat juoksevansa tasaisella kentällä
 10. Koiran omistaja vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat muille koirille tai ihmisille
 11. Koiran ei saa antaa ryntäillä porttia, aitaa tai ihmisiä vasten

Eurasier-treffit on tarkoitettu kaikille rodun edustajille ja jokaisen koiranomistajan velvollisuus ja vastuu on pitää yllä turvallista ja hyvää henkeä kokoontumisissa.

Huomaathan, että osa tapahtumista on tarkoitettu kaikille innokkaille, myös rotuun tutustujille ja osa vain jäsenille tai ensisijaisesti jäsenille.

Osallistumismaksuissa saattaa olla Suomen Eurasier Kerhon jäsenille alennusta tai ne voivat olla kokonaan maksuttomia. Ajantasaiset jäsentiedot tarkistetaan jäsensihteeriltä.

Mikäli tapahtuma on maksullinen niin maksathan osallistumisesi ajallaan, ohjeiden mukaisesti. Suomen Eurasier Kerho Ry ei ole vastuussa tapahtumien järjestämisestä, maksuista tai muutoin kokoontumisissa tapahtuvista asioista. Kerho ei ole näin ollen velvollinen esimerkiksi hyvittämään mahdollisia ennakkomaksuja (ellei näin ole ennakkoon ilmoitettu).

Ilmoitathan järjestäjälle poisjäännistä hyvissä ajoin. Tällöin esimerkiksi lähtö yhteislenkille ei viivästy turhan odottelun vuoksi.

Voit ehdottaa tapahtuman järjestämistä alueyhteyshenkilölle ja vaikka tarjoutua auttamaan järjestelyissä. Alueyhteyshenkilön on mahdollista etukäteen anoa tapahtumiin kerhon sponsorointia

Mukavia hetkiä koiraystäviemme kanssa!

Toivoo: Suomen Eurasier Kerho Ry:n hallituksen väki