Suomen Eurasier Kerho ry

Ilmoita tuloksista

Näyttelytulokset ilmoitetaan:
eurasier.nayttelytoimikunta(at)gmail.com

Tulokset pentunäyttelyistä:

Jos haluat pentusi pentunäyttelyissä saavuttamat näyttelytulokset nettiin ja Vuosikirjaan, ilmoita ne itse kirjallisesti, sillä ne eivät välity SKL:n kautta. Muista kertoa koirasi virallinen nimi, näyttelyaika ja -paikka sekä tuomari ja arvostelu, myös kirjallinen.

Tulokset ulkomaisista näyttelyistä:

Jos haluat koirasi (myös pentu ja veteraani) ulkomailla saavuttamat näyttelytulokset nettiin ja Vuosikirjaan, ilmoita ne itse kirjallisesti, sillä ne eivät välity SKL:n kautta. Muista kertoa koirasi virallinen nimi, näyttelyaika ja -paikka sekä tuomari ja arvostelu, myös kirjallinen. Kirjallista arvostelua ei tarvitse kääntää.

Jos haluat koirasi RYP- ja BIS-sijoitukset (myös pentu ja veteraani) sekä ulkomailla saavutetut tulokset lehteen, ilmoita ne itse kirjallisesti, sillä ne eivät välity lehteen SKL:n kautta. Muista kertoa koirasi virallinen nimi, näyttelypaikka ja -aika sekä tuomari ja arvostelu.

HUOM! Näyttelytulokset on ilmoitettava mahdollisimman tarkasti. Voit skannata tai kopioida tuloksen ja lähettää sen liitteenä. Puutteellisia tai muuten epämääräisiä ilmoituksia ei julkaista. Kyseessä oleva näyttelytulos ilmoitetaan vain yhden kerran.
Koetulokset (toko, agility, luonnetestit ym.) ilmoitetaan:

Sari Uusitalo
eurasier.hallitus(at)gmail.com
Menestyminen RYP- ja BIS-kehissä:

Lähetä tiedot tuloksesta (aika, paikka, tuomari, tulos) kuvan kera näyttelytuloksista vastaavalle eurasier.nayttelytoimikunta(at)gmail.com ja Eurasier-Uutiset-lehden toimitukselle toimitus(at)eurasierkerho.fi, niin tulos julkaistaan kerhomme nettisivuilla ja lehdessä.

Belleur Benedetta

Haukkuneuvos Jasperi