Suomen Eurasier Kerho ry

Joukkoterveys- ja jalostustarkastus

TAPAHTUMA ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!Suomen Eurasier Kerho ry järjestää joukkoterveystarkastuksen kaikille roduille ja jalostustarkastuksen eurasiereille sunnuntaina 27.8.2017 Tarttilassa, SS-tallin maneesissa.

Tilaisuus alkaa klo 10.00, osoitteessa Kapakanmäki 22, 37770 Tarttila.

Terveystarkastukset, eli silmä-, sydän-, ja polvitarkastuksen, suorittaa eläinlääkäri Kirsi Kemppainen, jonka erityisosaamiseen kuuluvat mm. silmäsairaudet.

Hinnat:
Silmätutkimus 70 € (SEK:n jäsenten eurasiereille 65 €)
Polvitutkimus 30 € (SEK:n jäsenten eurasiereille 20 €)
Sydäntutkimus 30 € (SEK:n jäsenten eurasiereille 20 €)

Huomio kaikki eurasierin omistajat!

Jalostustarkastus ei ole kilpailu. Siellä ei laiteta koiria millään tavalla paremmuusjärjestykseen. Tarkoituksena on saada koirista näyttelyarvosteluja yksityiskohtaisempaa tietoa ja selvittää yksittäisten koirien periyttämiä ominaisuuksia. Jokainen koira tutkitaan ja arvioidaan todella pikkutarkasti sekä punnitaan ja mitataan. Arvioinnissa käytetään jalostustarkastukseen kehitettyjä lomakkeita, josta omistaja saa kirjallisen raportin mukaansa. Jalostustarkastus antaa koiran omistajalle tärkeää tietoa koiran rakenteesta, ulkomuodosta ja/tai käyttäytymisestä. Vaikka koiran omistaja ei itse olisikaan niin kiinnostunut kasvattamisesta tai oman koiransa ominaisuuksista, niin hän voi omalta osaltaan edesauttaa jalostustoimintaa käyttämällä koiransa perustutkimuksissa ja ulkomuodontarkastuksessa.

Jalostustarkastus maksaa 10 € ja on jäsenien koirille maksuton. Koiran tulee olla tarkastushetkellä 18 kuukauden ikäinen (puolitoistavuotias).

Jalostustarkastajana toimii ulkomuototuomari Tanya Ahlman-Stockmari.

Ilmoittautumiset sähköpostitse 6.8.2017 mennessä jalostustoimikunnalle osoitteeseen eurasier.jalostustoimikunta@gmail.com

Tiedustelut: 045 674 2612, Sonja (arkisin klo 16.00 jälkeen)